Waiting for the Sun @ Hanko

Hanko on pikkukaupunki, joka sykähtää eloon kesällä, kun kaikki kesähankolaiset ja turistit valtaavat rantakaupungin. Silloin ei voi muuta toivoa kuin kauniita kelejä ja lämmintä vettä, jotta kaikki saavat nauttia kyllikseen ihanasta Hangosta.

Vietän itse kaupungissa paljon aikaa ympärivuoden. Kovasti olen yrittänyt houkutella lapsianikin muuttamaan sinne. Toki olisi työmatkat melko pitkiä, mutta on tuo paikka vaan niin ihana, kesät ja talvet. Teen itse myös paljon ostoksia Hangossa. Lempipaikoistani saittekin jo lukea talvella.Tänä kesänä tein niin paljon entisöintihommia, etten valitettavasti paljoa ehtinyt shoppailemaan, mutta yhden huippuostoksen ehdin sentään tehdä.

Hangon kävelykadulla (yes, you knew it Vuorikatu) on tuo tuttu koruliike nimeltä S.Lagerroos. Tällä kertaa liikkeen ikkunassa kimmelsi muutakin kuin koruja ja kelloja. Aurinkolasifriikkinä pakkohan sitä oli astua sisään kokeilemaan minulle tuntemattoman Waiting for the Sun -brändin valikoimaa.

 

Waiting for the sun (WSUN) sunglasses

IMG_7697

Nappasin blogiini kuvattavaksi muutamat liikkeen valikoiman laseista. Lasien sangat on tosiaan tehty 100 % puusta. Ihan mielettömän upeita olivatkin. S.Lagerroosin valikoimassa oli kymmenkunta erilaista kehysmallia, jotkut viimeisen muodin mukaisia pyöreitä tai tehostevärillä varustettuja, toiset taas malliltaan klassisempia.

IMG_7680

IMG_7677

Brändi on juuriltaan ranskalainen ja se lanseerattiin pienimutoisesti kymmenkunta vuotta sitten. Jo silloin merkki niitti underground mainetta etenkin Aasiassa ja Australiassa. Sittemmin se saavutti suosiota myös Euroopassa, etenkin kun puiset sangat alkoivat tulla valtavirran suosioon. Waiting for the Sun:n lasit ovat lisäksi käsintehdyistä puuosista huolimatta suhteellisen edulliset, hintaluokka pyörii n. 150 euron kieppeillä hiukan mallista riippuen.

IMG_7622

IMG_7623

Itse ihastuin erityisesti yllä olevassa kuvassa oleviin pyöreisiin kehyksiin. Sen lisäksi että ne olivat mainion näköiset, niin lasien taustapuolta ei voinut jättää kuvaamatta. Minua ovat aina ihastuttaneet vähemmän näkyvillä olevat detaljit. Sellaiset kuten käsilaukun kaunis sisävuori tai päällystakin kuviollinen vuori, ne tuovat asioille niin sanottua piilotettua lisäarvoa.

IMG_7713

Lopulta ostin kuitenkin itselleni nämä kuvassa olevat hiukan klassisemman malliset aurinkolasit. Halusin itse, että puu näkyy selkeästi kehyksissä. Lasit ovat lisäksi todella kevyet. Brändin takana oleva filosofia tuntuu yhtä lailla mielekkäältä: suunnittelijatrio haluaa tuoda muodikkuuden esiin myös ekologisemmissa ratkaisuissa ja materiaaleissa. Ja sainpa mukaan mainion puisen lasikotelonkin uusille kesäpokilleni.Nautinnollisia hetkiä auringossa kaikille lukijoilleni!

Tiedustelut: S.Lagerroos – puh. 019-248 4433 (Vuorikatu 15-17, Hanko).