Tennarimuodin huumassa

Nike Air Max Zero LOTC (Tokyo)

Taidan olla tässä trendissä aikamoinen perässähiihtäjä. Sporttimuotihan on ollut jo pitkään trendikäs ja kaikki bloggarit ovat heiluneet Niken tai Adidaksen tossuissa keväästä talveen. Onhan minullakin tietysti ollut tennarit käytössä aika ajoin duunissa ja vapaalla. Mutta ei tosiaan sillä hifistelytasolla, jolla nykymuodissa pitäisi olla.

Nike Air Max Zero LTOC (Tokyo), Marc Jacobs | www.stillme.fi
Aurinkolasit, Marc by Marc Jacobs. Mekko / Ulla-Dress, Hanko. Tennarit, Nike Air Max Zero LOTC (Tokyo) / nike.com.

No, päätinpä ottaa sitten aimo loikan ja alkaa todenteolla kannattamaan tätä trendiä. Halvaksihan se ei tullut. Hyppäsin yhdellä webbiselailulla tennariparatiisiin ja koukutin itseni brändien Launch Calendereiden seuraamiseen.

pk_kyykky_vaaka

Julkaisukalentereita seuraamalla saa ennakkotietoa lanseerattavista uutuusmalleista. Niiden rantautumista voikin sitten alkaa kärppänä seuraamaan verkkokaupoista. Helppoa tämä touhu ei missään nimessä ole. Muutama viikko taaksepäin käytin pari tuntia uniikkien Adidas Stan Smithien mestästämiseen. Mutta hei, ne olivat sentään leopardikuosiset yksilöt. Ja voi sitä riemun päivää, kun löysin juuri sopivan kokoiset ranskalaisesta nettikaupasta. Olin haltioissani. Yhdessä duunipalaverissa olin kuullut netissä villitsevästä unwrapping-trendistä. Sellaisesta, jossa ihmiset videoivat sitä kuinka avaavat tilaamansa paketin. Minusta olisi voinut ottaa malliesimerkin riemukkaasta paketinavaamissessiosta. Olin tosiaan haljeta riemusta!

kukkameri

makailuvaaka

Kuvissa näkyvät Niken Air Max LOTC -tennarit bongasin kahlatessani Pinterestin syövereitä. Etsin japanilaisia trendejä ja kuvioita ja silmiini sattui tämä kenkäpari, jonka kärjen kuviomaailma kieltämättä muistuttaa joitakin japanilaisia piirroksia, joita olen nähnyt. Air Maxit ovat Niken legendaariset klassikkotennarit, joita on kyllä ehditty nähdä jo monina vuosikymmeninä. Minua miellytti nimenomaan hiukan naisellisempi ilme ja värimaailma. Olen ollut tänä keväänä erityisen innostunut pastellisen roosasta väristä ja minulla on paljon sen värisiä asuja.

Tennarit, Nike Air Max Zero LOTC (Tokyo) / nike.com
Tennarit, Nike Air Max Zero LOTC (Tokyo) / nike.com.

Uusien Air Maxieni kanssa yhdistin tämän kesän hittimekon, vartalonmyötäisen sellaisen, jonka bongasin Hangon lempivaatekaupastani Ulla-Dressistä. Hiukan hassusta nimestään huolimatta tästä liikkeestä olen löytänyt paljon lempivaatteitani. Vaikka Hanko onkin aika pikkukaupunki, voi sieltäkin löytää helmiä, kun oikeista paikoista etsii.

pk

Kuvaajani kanssa innostuimme ottamaan nämä kuvat kukkakedon keskellä, sillä mikä sen parempaa keväässä onkaan kuin tieto kesän tulosta ja säiden lämpeneminen. Mahtavaa viikkoa kaikille ja muistakaa olla kärppänä tennareiden metsästyksessä – tämä on tosiaan se ralli, jossa nopeat syövät hitaat!


A plus tard,

Linda