Ihanuudet kiertoon – muotikirppis on täällä

Still Me blogikirppis | www.stillme.fi

Pieni koti ja muotifriikin vaatekaappi – ei mikään hyvä yhtälö. Halusin tai en, nyt täytyy laittaa ihanuudet kiertoon, joten päätin järjestää blogikirppiksen, jossa muutamat huippulöytöni saavat toivottavasti uuden elämän. Suurimmasta osasta kirppikseni tuotteista on kyllä vaikea luopua, mutta ne eivät vain yksinkertaisesti mahdu enää kotiini. Toivottavasti joku teistä ihastuu niihin, niinkuin minäkin, ja nappaa löydöt omakseen.

Tehdäkseni asian helpoksi teille, laittakaa meiliä stillmeblog@gmail.com, niin sovitaan detaljit siellä. Eikun shoppaamaan!

Anya Hindmarchin ihana pikkulaukku
Tämä laukku on loistava kaikkiin kesäjuhliin ja huippukunnossa. Laukku on olkimaista materiaalia, jossa on ihanat korukividetaljit ja hapsu edessä. Sen mukana saa suunnittelijan pussukan. Ihan fantastinen löytö niille, joiden kesän menokalenteri alkaa jo täyttymään. Hinta 120 euroa.

Anya Hindmarch iltalaukku | www.stillme.fi
Laukku, Anya Hindmarch. Hinta 120 €.

Jamin Puechin söpö laukku
Tämä laukku kerää aina huomiota. Ihanaan pikkulaukkuun saa juuri mahtumaan juhlien tykötarpeet. Siinä on hauska kuosillinen vuori ja laadukkaat materiaalit. Pintamateriaali on aitoa karvaa ja olkain nahkaa. Metallisomisteet tuovat lisäksi ihanasti särmää laukkuun. Hinta 170 euroa.

Käsilaukku, Jamin Puech | www.stillme.fi
Pikkulaukku, Jamin Puech. Hinta 170 €.

Hoss Intropian näppärä juhlalaukku
Tämä laukku on myöskin mahtava kesän juhliin. Upeat korukivet tekevät laukusta uniikin. Itse olen käyttänyt laukkua ilman olkainta, mutta niille jotka sellaisesta pitävät, löytyy laukusta kätevä ketjumainen olkain. Laukku on materiaaliltaan satiinipintainen. Hinta 60 euroa.

Hoss Intropia juhlalaukku | www.stillme.fi
Juhlalaukku, Hoss Intropia. Hinta 60 €.

Upea Lontoon löytö
Tämä Bill Ambergin laukku on todellakin omaperäinen. Laadukkaasta nahkasta ja mokasta tehty laukku sopii hyvin arkikäyttöön. Sinne mahtuu yllättävän paljon. Bill Amberg on englantilainen asustesuunnittelija, jonka suunnittelemia juttuja on nähty muun muassa Victoria Beckhamilla. Hinta 60 euroa.

Laukku, Bill Amberg | www.stillme.fi
Laukku, Bill Amberg. Hinta 60 €.

Dolce & Gabbanan ballerinatossut
Näissä ballerinatossuissa on brändille ominainen leopardikuosi vuorena. Kenkien päällinen on nahkaa, jossa on hieman krakeleerattu pinta. Niiden mukana tulee suunnittelijakaksikon laatikko. Kengissä on, etenkin pohjissa, käyttökulumaa, jonka suutari pystyy helposti korjaamaan. Kengät ovat kokoa 40. Hinta 60 euroa.

Ballerinat, Dolce & Gabbana | www.stillme.fi
Ballerinat, Dolce & Gabbana. Koko 40. Hinta 60 €.

Charles Jourdanin nyörikorkkarit
Näiden kenkien sävy on ihanan puuterinen vaalean nude. Pintamateriaali on nupukkia. Nyörit kiedotaan ihanasti nilkkaan kuten ballerinoilla konsanaan. Kengät ovat olleet muutamia kertoja käytössä, joten niissä on hiukan käyttökulumaa. Korko on noin 10 cm. Koko 40. Hinta 120 euroa.

Charles Jourdan Paris | www.stillme.fi
Korkokengät, Charles Jourdan. Koko 40. Hinta 120 €.

Dolce & Gabbanan upeat avokkaat
Nämä ovat huippulöytö kesän juhliin. Näyttävät avokkaat sopivat minkä tahansa pikkumustan kaveriksi. Niiden mukana tulee oma laatikko ja pussukka kengille. Kengät ovat lähes uuden veroiset. Koko 41. Hinta 230 euroa.

Avokkaat, Dolce & Gabbana | www.stillme.fi
Avokkaat, Dolce & Gabbana. Koko 41. Hinta 230 €.

Menburin kimaltavat avokkaat
Nämä ihanat kengät ovat myöskin loistavat kesän juhliin. Korko on melko korkea n. 12 cm, mutta kenkien lesti on ainakin omasta mielestäni melko mukava, joten ne taipuvat pikkuyön tansseihin hyvin. Kengät ovat lähes uuden veroiset. Koko 40. Hinta 80 eur.

Menbur korkokengät | www.stillme.fi
Avokkaat, Menbur. Koko 40. Hinta 80 €.

Versacen upeat nilkkurit
Näistä on haikea luopua, sillä ne ovat kerrassaan ihanat. Kenkien materiaali on nahkaa ja lakeeria. Upeita nilkkureita voi hyvin käyttää mekon tai housujen kanssa. Ne sopivat mainiosti sekä kesään että syksyynkin. Kenkien korossa on pientä kulumaa, mutta muuten ne ovat erinomaisessa kunnossa. Korko on n. 10 cm ja koko 40. Hinta 340 euroa.

Nilkkurit, Versace | www.stillme.fi
Nilkkurit, Versace. Koko 40. Hinta 340 €.

Kuten todettu, jos haluat jotkut tai vaikka kaikki yllä olevista ihanuuksista omaksesi, ota yhteyttä sähköpostilla (stillmeblog@gmail.com) niin sovitaan toimituksesta, maksutavasta ja sen semmoisesta!

Lämpöisiä kesäpäiviä odottaen,

Linda