Kevään aurinkolasien TOP 5

Kevään 2016 aurinkolasimuotia | www.stillme.fi

Minä olen ehdottomasti aurinkolasinainen. Yhdet lasit löytyvät aina autosta, sillä ajelen pitkiä matkoja Helsingistä Hankoon ja aurinko porottaa silmissä. Toiset lasit löytyvät laukun pohjalta odottamassa päivän paistetta. Kolmannet, neljännet ja ties miten monet löytyvät kotoani.

Nyt muodissa ovat retromallit, näyttävät pokat ja klassiset pilotit.

Aurinkolaseista näkyy nopeasti trendien kulku. Nyt muodissa ovat retromallit, näyttävät pokat ja klassiset pilotit. Kevätauringon tullessa, laseista huomaa, että muoti on vaihtunut. Edellisen sesongin lasien muodot tuntuvat joskus kummallisen vanhanaikaisilta. Sellaiset olen myynyt eteenpäin, viimeksi Bukowskis Marketissa, vieläpä hyvään hintaan – joten laatuun kannattaa satsata, sillä niiden jälleenmyyntiarvokin on hyvä.

Tänä keväänä sain kunnian olla näkemässä Instrumentariumin* kevätmalliston uusia laseja. Valitsin niistä omat suosikkini. Tässä siis näppärä katsaus tulevan kesän aurinkolasimuotia omien lemppareideni kautta.

Christian Dior Sunglasses | www.stillme.fi

Musta on must
Yhdet mustat pokat täytyy aina löytyä. Ne sopivat niin päivälookkiin kuin iltahippoihinkin. Ihastuin näihin Diorin laseihin heti. Tummat lasit höystettynä kultaisilla detaljeilla olivat minulle ehdoton valinta.

Dior1

Sporttityyli on in
Toinen valintani oli tämä myöskin Diorin sporttihenkinen kehysmalli. Niissä on suurehkot kehykset ja mustan rinnalla siniset yksityiskohdat. Sankoja kaunistivat sporttiset yksityiskohdat, jotka ovat tällä hetkellä kuuminta hottia! :) Olen nähnyt samantyylisiä kehyksiä monilla julkkiksillakin. Sporttimuoti ei ole mikään poistuva villitys, joten näitä voi hyvin käyttää pidempäänkin.

Aurinkolasit, Gucci / Instrumentarium | www.stillme.fi

Liukuva väritys pehmentää tyyliä
Olen aina ollut suuri Gucci-fani. Merkin lisäksi näissä aurinkolaseissa ihastutti pehmeä liukuvärjäys kehyksissä. Se pehmentää lasien ilmettä ja tekee niistä monikäyttöiset. Sopivat siis hyvin ihan päiväkäyttöön vaikkapa duuniasun kaveriksi. Laseissa ei ole sen kummemmin monimutkaisia tai näyttäviä yksityiskohtia, vaan ne ovat kauniit ja elegantit sellaisenaan.

Aurinkolasit, Ray Ban / Instrumentarium | www.stillme.fi

Älykkölook näyttää hyvältä
Harvemmin valitsen tällaisia kehyksiä, mutta nämä olivat kyllä dynamiittia. Annie Hall -malliset lasit ovat ehdottomat ihan päiväkäyttöön. Ihastuin näissä laseissa niiden omaperäiseen muotoon ja värimaailmaan. Hauskat retromalliset kehykset toivat mieleeni juurikin Woody Allen leffojen tähden ja hänen runollisen olemuksensa. Ray-Ban elää todellakin uutta tulemistaan. Merkki on monien bloggareiden ja muoti-ikonien valinta.

Aurinkolasit, Michael Kors / Instrumentarium | www.stillme.fi

Julkkisten valinta
Michael Korsin laseissa kiteytyy ajanhenki. Jos jotkut, niin nämä, ovat tämän kevään suosikkilasit. Peilaavat lasit, tässä siniseen taipuvana, näkyvät huippumalleista bongatuissa Paparazzi-kuvissa päivittäin. Aivan ehdottomat rannalle auringonpaisteeseen tai after workille terassille. Vaikka Michael Kors ei olekaan aina niille kaikkein trenditietoisimmille, niin näissä laseissa kyllä näkyy ajan henki ja trendikkyys.


A plus tard,

Linda

*Tämä päivitys on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.