Nude Rose – pehmeiden pastellien maailma

Nude Rose, Fashion Trends, Säker Stil, Tory Burch, iPhone 6s Plus, Spring 2016 | www.stillme.fi

Hempeiden ajatusten äärellähän tässä ollaan. Puuteria, lakastuneita ruusunlehtiä ja pehmoisia vaahtokarkkeja vaaleanpunaisena. Ihanaa nudea roosaa. I love it!

Ok, onhan tätä nähty monena aiempanakin sesonkina, mutta eihän sitä tarvitse keksiä pyörää joka vuosi uudestaan. Tämä sävy on seksikäs, sensuelli, vahva ja herkkä samanaikaisesti ja näyttää upealta. Viime kerralla stillme:n trendipläjäys avasi kauden metallimuotia. Nyt jatketaan katsausta nuden roosalla trendillä.

Nude Rose kollaasi | www.stillme.fi

Pastellisävyt ovat jyllänneet muodin trendikartoissa jo muutaman sesongin, aina hiukan uudella tvistillä. Tänä keväänä erityisesti pehmeä nude roosa on korostetusti esillä muodissa ja sen rinnalla myös herkullinen pastellinen mintunvihreä. Nude roosa on siis yhdistelmä mummokalsareista tuttua nude-sävyä ja hempeää vaaleanpunaista. Tuttu vaaleanpunainen taipuu siis hiukan utuisempaan, beigeen sävymaailmaan. Tämä sävycocktail ei ole ajankohtainen ainoastaan muodissa, vaan myös esimerkiksi meikkilookeissa.

Tyyliltään kevään pastelliset asukokonaisuudet ovat väistämättä hyvin naisellisia ja hienostuneita. Uutta niihin tuovat väljemmät leikkaukset ja materiaalin runsaus. Housuissa kuuluu siis olla väljyyttä, takit ovat pidempiä ja puseroissa leikitellään taitoksilla ja vekeillä. Samaten väljemmän malliset, laatikkomalliset yläosat tulevat osaksi perusgarderobia.

Nude Rose kollaasi

Asustemuodissa nude roosa on otettu lämmöllä vastaan. Kevään suosikkitrendi näkyy monien kansainvälisten brändien laukkumallistoissa. Laukkumalleissa on paljon variaatiota hyvin pienistä ja suloisista käsilaukuista kookkaampiin bucket bag –tyyppisiin versiohin. Näistä löytää erinomaisia esimerkkejä Net-a-porterin sivulta. Kenkämalleissa on myös paljon variaatiota nudea rakastaville. Itse tykästyin Steve Maddenin avokkaisiin, joista kuva postauksen alaosassa. Ne sopivat niin juhla-asuihin kuin farkkujenkin kaveriksi. Nude on sävynä myös hyvin monipuolinen, sillä sen kanssa voi yhdistää melkein mitä vaan. Ehkäpä tämä johtuu siitä, että sävy ei poikkea merkittävästi ihonsävystä. Keväällä nähdään myös paljon nilkkureita pehmeän nuden sävyisenä.

NudeRose3

Koko paketin kruunaa ehdottomasti aurinkolasi- ja kehysmuoti, joka on ottanut nuden ja vaaleanpunaisen maailman omakseen. Laseissa tämä hempeän naisellinen trendi on ottanut uudenlaisen, jopa hiukan futuristisen asenteen. Vahvasti yläpainotteisia aurinkolaseja nähdään paljon myös peilipinnoilla, monissa peililasitkin ovat roosansävyiset. Ihan ehdoton must kesäksi.

I love it!

Tässä vielä muutamia nude roosan värisiä valintojani muutamista lempiverkkokaupoistani.

  1. Avokkaat, Steve Madden / Zalando  (104,95 €)
  2. Tunika, Cristelle & Co. / Stockmann (59,95 €)
  3. Laukku, Karl Lagerfeld / Net-a-porter (245,00 €)

A plus tard,

Linda