Helmikuun parhaat lookit

Still Me Insta Styles | www.stillme.fi

Inspiroidun aina mielettömästi muotivaikuttajien instapäivitysten tyyleistä. Siksipä kokosin tähän helmikuun suosikkilookkejani yhteen. Kannattaa ottaa nimet talteen ja ryhtyä seuraamaan näitä tyyppejä!

image
Kuva sincerelyjules @instagram

Ihana Pariisi ja keväinen aurinko. Toivottavasti meilläkin koittaa pian kevät ja saa taas tepastella pikkukengissä. Odotan kovasti myös, että saan pukea nuo sincerelyjulesinkin fanittamat rispaantuneet farkut päälleni.

image
Kuva happilygrey @instagram

Ihan mieletön tuo ohut, aamutakkimainen ja tuulessa liehuva takki. Sporttityyli ja tennarit ovat siis yhä ajankohtaiset, ainakin jos seuraa bloggareiden ja muiden tyylitaitureiden ajankohtaisia kuvia.

image
Kuva chiaraferragni @instagram

Tiedän, tiedän, turkiksia ei saisi hehkuttaa, mutta onhan tuo värien kirjo ihan mieletön. Tänä talvena on näkynyt paljon tekoturkiksia kaupoissa, kaikissa sateenkaaren väreissä. Jos ennusteisiin on uskominen, niin ensi talvena näitä näkee vielä enemmän, joten hopi hopi viimehetken alennusmyynteihin, jos vielä löytäisit omasi :)

image
Kuva oliviapalermo @instagram

Niin inspiroiva ja upea Olivia liitelee kuvassa New Yorkissa. Seuraan Oliviaa myös Pinterestissä, jossa on todella paljon hänen tyylikuviaan. Tässä kuvassa kevään pakko saada -housut eli trumpettilahkeiset farkut. Samaten tuo seilorihenkinen kaksirivinen napitus jakussa on aivan fantastinen – I love it!

image
Kuva oraclefoxblog @instagram

Ihanan harmooninen väripaletti tässä vaaterekkikuvassa. Jotenkin ihanasti värit sointuvat yhteen, ja kaiken kruunaa tuo mausteikas ruskea. Monesti kyllä ihmettelen näitä rekkikuvia, joita näkyy niin sisustajien kuin muotivaikuttajien kuvissa. Omassa kodissani, ja omalla vaaterepertuaarillani, tuo rekki näyttäisi kyllä aika sekavalta kaaokselta.

image
Kuva thetrendspotter @instagram

Musta ja valkoinen ovat ikuisesti ja aina varma valinta. Tämän sesongin muodissa linjoilla on paljon enemmän sanottavaa kuin kuvioilla. Kuvan yläosassa onkin aivan mieletön linja. Ja ihanat asusteet viimeistelevät asun!

image
Kuva lyla_and_bo @instagram

Tässä kuvassa monen huomio kiinnittyy varmasti asun paljastavuuteen, mutta kiinnitin itse eniten huomiota asun koruihin. Olemme siirtyneet jo pikkuhiljaa pois runsaista ja koristeellisista koruista. Nyt muodissa on yksinkertaiset, jopa minimalistiset korut. Niissä näyttävyys tuodaan volyymin kautta. Kuvassa samaa viestiä kertovat sekä kaulakoru, rannekorut, käsivarren koru ja sen päälle vielä niitein koristeltu vyö. Vähemmän on enemmän.


A plus tard,

Linda

Ps. Kaikki kuvat on haettu Instagramista kuvissa mainittujen käyttäjien tileiltä. Kaikki creditit kuuluvat kuvien ottajille.