Uusivuosi haltuun

Minulla on tapana järjestää uuden vuoden aattona sushi-partyt muutamille ystävilleni. Herkutellaan ensin kotona kuplajuomin ja nigirein ja lähdetään puolen yön aikoihin Tähtärille raketit kainalossa.

Kutsujen lähettäminen on tapahtunut monena vuotena tylsällä tekstarilla, koska tuntuu usein siltä, että joulukiireiden ohella ei parempaan pystykään. Tänä vuonna ajattelin satsata lähettämällä old school -kutsut postitse.

Laduree macaronsit – www.stillme.fi
Ihanan värikkäät Ladureen macaronsit.

Joten onneksi muutama viikko sitten, kun olin työmatkalla Pariisissa törmäsin mielettömän ihaniin kortteihin, jotka sopivat täydellisesti kutsuihin. Bon Marché -tavaratalossa oli tuolloin ranskalaisen bloggari-ikoni Garance Dorén tuoreen tyylikirjan nimmarinjakotilaisuus. Tyylikkään kirjan oheissälänä myytiin ihanin kuvituksin varustettuja kortteja, muistivihkoja ja jopa kännykänkuoria. Kannattaa käydä tsekkaamassa Gorancen nettisivuilta näitä ihanuuksia. Kirjakin on omalla joululahjalistallani.

Notes, Garance Doré kutsukortit, macarons & Book Addict -kynttilä Tian Veranta -kaupasta – www.stillme.fi
Notes-vihko, Akateeminen Kirjakauppa. Book Addict -kynttilä, Tian Veranta/Hanko. Garance Doré -kortit, garancedore.com. Macarons, Laduree.

Kortteja kirjoitellessani oli tietenkin virittäydyttävä tunnelmaan kuplivalla ja muutamalla Ladureen macaronsilla. Nekin aseteltiin ihanaan laatikkoon, vaikka vasta lentokentältä ne mukaani nappasin.

Book Addict -kynttilä, Tian Veranta/Hanko – www.stillme.fi
Hangosta löytyy muutamia putiikkeja, joissa kannattaa ehdottomasti poiketa. Tämän kynttilän löysin Tian Veranta -liikkeestä Vuorikadulta.

Uutena vuotena meillä on myös tapana käydä jokaisen vuodesta läpi parhaat hetket ja mieleenpainuvimmat muistot. Niistä on sitten valittava ”The Juttu” eli yksi, joka ylittää muut. Omani varmasti liittyvät lasten onnistumisen hetkiin ja kiitollisuuteen kaikista ihanista asioista, joilla saan elämääni värittää. Työni on myös tuonut haasteiden ohella paljon sisältöä päiviin ja naurua arkeen. Ja tietysti kaikkea muutakin listalta löytyy. Tulee olemaan vaikeaa nimetä vuoden paras asia – onneksi on vielä pari viikkoa aikaa miettiä.

Garance Doré kortit,punaiset kynnet & kirjoitus – www.stillme.fi


A plus tard,

Linda