Silmäpeliä

Olen myös elänyt aikana, jolloin silmälasien kuului olla niin huomaamattomia, hengettömiä kuin olla voi. Lasit olivat jopa niin huomaamattomia, että niiden päälle saattoi vahingossa istua. Tästä trendistä seurasi vielä hengettömämpi ratkaisuni siirtyä piilolinsseihin. Ne kuitenkin kuivattivat silmiäni monesti, joten silmälasien uusi tuleminen tuli kuin kutsusta. Aika on tosiaan nyt muuttunut. Silmälasien kuuluu näkyä ja tulla huomatuksi. Itse olen ihastunut laseihin, joissa on väriä ja persoonaa.

Christian Dior-silmälasit Keops-optikolta ja lohenpunainen Malene Birger -neuletakki
Silmälasit, Dior / Keops. Neuletakki, Malene Birger.

Valitsin nämä Diorin lasit Keopsilta, koska minulla on paljon vaatteita, joissa on samoja värejä kuin lasien sangoissa ja kehyksessä. Rakastan puuterista lohenpunaista sävyä. Se herättää ja piristää kummasti. Mitä pidemmälle talven pimeyteen sukellamme, sitä enemmän tunnun kaipaavan väripirskahdusta elämääni asujen kautta.

Dior-silmälasit Keops-optikolta.
Silmälasit, Dior / Keops.

Näissä laseissa minua ihastutti niiden hiukan kissamainen muoto, joka ei kuitenkaan ole liian hallitseva. Niissä on jotain hyvin eleganttia ja huomaamatonta tyylikkyyttä, olematta ”screaming out loud”. Laseihin sopii hauskasti hiukan pörröinen neuletakkini, jonka olen jonkin aikaa sitten hankkinut yhdeltä suosikkimerkiltäni, tanskalaiselta Malene Birgeriltä.


A plus tard,

Linda