Rakastaja rinnalle

Luin taannoin Caroline de Maigret’n kirjaa How to be Parisian. Siinä kehotettiin löytämään oma hajuvesi, ja tekemään vain harvoja ”syrjähyppyjä”. Minulla on ollut Carolinen mainitsema oma nimikkohajuveteni jo todella pitkään, kohtaamisestamme täytyy olla ainakin 15 vuotta. Lempihajuveteni on Kenzon Jungle Elephant. Olen tosiaan käyttänyt sitä niin pitkään, että lähipiirini tunnistaa sen jo omakseni.

Kenzo Jungle on mausteinen  ja hiukan erikoinen, mutta valloittava tuoksu, josta pitämisen tekee entistä helpommaksi se, että sitähän ei tunnu enää saavan mistään. Harvinaista herkkua siis. Suomessa tuoksua ei ole myyty aikoihin, mutta joiltain Euroopan lentokentiltä sitä löytää aika ajoin.

Joka tapauksessa, tämän jutun ei suinkaan pitänyt käsitellä vakiokumppaniani, vaan nimenomaan tuota mystistä sivuraidetta :) Sen löysin ollessani perheeni kanssa Espanjassa lomalla muutama viikko sitten. Rakastuin ensi silmäyksellä, mutta en niinkään tuoksuun (koska en ollut sitä vielä aistinut), vaan sen pulloon. Miu Miun nimikkotuoksun retrohenkinen pullo oli kuin jostain sisustusliikkeestä. Siinä oli jotain funkkista, jotain Art Decoa, ja jotain käsittämättömän kaunista ja uudenlaista.

Ja onnekseni tuoksukin oli hurmaava cocktail kieloa ja sen keveän kukkaisia sävyjä, sekä akigalawoodia. Miu Miun ”The First Fragrance” ei ole myynnissä vielä Suomessa, enkä tiedä laisinkaan onko sitä edes tulossa tänne. Tuoksusta on olemassa vartaloemulsio, suihkugeeli sekä kermainen vartalovoide. Kannattaa katsoa linkin kautta ihana video, joka on tehty tuoksusta. Ja Miu Miun nettisivuilta löysin kiinnostavaa Behind the Scenes -matskua videon teosta.

Olisi tosi hauskaa kuulla omista suosikkituoksuistanne – onko teillä yhtä pitkiä suhteita tuoksujen kanssa kuin omani Kenzo Junglen kanssa?
Miu Miu Fragnance


A plus tard,

Linda