Harmaita naisia jonossa

Viime viikolla seisoin työpaikkaruokalamme jonossa ja koin deja-vu-hetken. Mieleeni palautui muisto lapsuudestani, jolloin koin suurta riemua, kun huomasin kadulla viisi punaista autoa parkkeerattuna peräkkäin. Nyt deja-vu-hetkessäni autot vain vaihtuivat vaatteisiin, sillä ruokalan jonossa meitä oli viisi harmaaseen neuletakkiin kääriytynyttä naista peräkkäin. Huomattuamme asian koomisuuden nauroimme kollegani kanssa, että onneksi laitoimme tekstarit toisillemme päivän dress codesta.

Harmaat neuleet ovat todellakin tänä syksynä listalla ”pakko saada”. Etenkin hieman pörröiset ja ylipitkät, sellaiset jotka käyvät lämpiminä päivinä jopa takista. Minä löysin omani Marc O’Pololta. Se on kaikkea edellämainittua: ihanan pörröinen, pehmeä ja polveen asti ulottuva. Neuletakki on valmistettu bukleemaisesta langasta, joka näyttää hiukan kiharakarvaisen koiran turkilta läheltä katsottuna. Takki on malliltaan hiukan leveähkö, ei siis aivan vartalonmyötäinen, muttei mikään telttakaan.

Harmaa Marc O'Polo neuletakki HangossaMarc O’Polo -merkillä on joka syksy loistavia neuleita, jotka ovat laadukkaita ja valmistettu hyvistä materiaaleista. Pyrin yleensä ostamaan luonnonlangoista tehtyjä neuleita. Ne tietysti pörrööntyvät ja kaipaavat huoltamista siinä missä muutkin vaatteet. Parin kuukauden superkäytön jälkeen jouduin itse turvautumaan nypynpoistajakoneeseen, jonka jälkeen neuletakki oli kuin uusi.

Olen venyttänyt oman harmaan neuletakkikokemukseni maksimiin.

Neuletakkini malli on myös hyvin käytännöllinen, ja olenkin venyttänyt sen käyttöyhteyden maksimiin. Vaatekappale on sen verran paksu, että se on toiminut minulla vielä marraskuussa takkina. Yleensä yhdistän sen asuihin, joissa on muita luonnonsävyjä tai mustaa. Parhaiten se toimii mustien pillifarkkujen kanssa tai mustan mekon kaverina.

Harmaa Marc O'Polo neuletakki takaa

Summa summarum, meitä oli viisi naista harmaissa neuletakeissa. Ei siis mikään uusi juttu. Mutta eipä sillä ehkä olekaan niin väliä kuinka mielettömän ainutlaatuinen harmaa neuletakki on. Tärkeintä on löytää itselleen sellaisia vaatteita, jotka palvelevat omia tarpeita parhaiten. Minulle ainakin oma harmaa kokemukseni osoittautui tosi ystävyydeksi, jonka kiikutan aina mukaani kaikkein rakkaimpaan paikkaani eli Hangon rannalle.

Marc 'O Polo neuletakki


A plus tard,

Linda