Rock it like it’s hot!

Viime viikonloppuna haahuilin kaupungilla metsästämässä pikkujouluihin housuja. Hätävarana tiesin, että minulla oli nahkaleggingsit, jotka kävisivät, jos ei muuta löydy. Olin kuitenkin Pinterestin selailusessioideni aikana bongannut monet paljettihousut, joten yritin löytää vastaavanlaisia itselleni.

Pinterestiä olen muutenkin alkanut käyttämään ihan omana päivittäisenä stailausinspiraationlähteenä. Edellisenä iltana saatan selata feediä ja pinnailla suosikkejani, ja valita joistain niistä idiksiä, joita käytän seuraavan päivän asussani. Kannattaa ehdottomasti kokeilla Pinterest-kuvapalvelua näinkin pragmaattisena työvälineenä, kun omassa päässä lyö hetkellisesti tyhjää :)
Bik Bok bilehousut ja G-star Raw -lasit

Joka tapauksessa, kuten näkyy löysin itselleni ihanat paljettihousut melko helposti, enkä edes seikkaillut normaali Zara, HeMa, Stocka reittiäni pitkin, vaan porhalsin suoraan Kamppi Keskukseen. Ajattelin nimittäin niin, että paljettihousut löytyvät varmasti jostain missä minua nuoremmat shoppaavat, ja Kampissa on paljon sen henkisiä liikkeitä. Muutaman kaupan koluttua poikkesin uuteen lempikauppaani eli Bik Bokiin ja sieltä löysinkin nopeasti paljettipöksyni.

Housujen kangas on joustavaa ja ne ovat malliltaan melko pitkät jopa S-koossa. Vetoketju on housuissa takana. Se mikä oli hauskaa tässä shoppailulöydössä, että tultuani kotiin kesti vajaa tunti niin olin jo menettänyt housuni :( Kävi nimittäin niin, että äitini oli menossa myös pikkujouluihin jo samana iltana ja nähtyään housut hän ihastui myös itse niihin. Kieltämättä housut inspiroivat kaikenikäisiä, sillä tyttärenikin ilmoitti haluavansa kimaltavat housut. Hauska juttu sinänsä, että jotkut asiat, olivatpa ne kuinka nuorekkaita tai muodikkaita tahansa, purevat moniin.

Bleiseri, hymy ja G-star Raw lasit.

Itse yhdistin paljettihousut Zaran konstailemattomaan mustaan bleiseriin ja jonkin aikaa sitten Stockmannilta saatuun Brooklyn-henkiseen T-paitaan. Ihastuin myös silmälasieni lisäämään asenteeseen. Rillit ovat hauskasti nörtit ja rock’n’roll samaan aikaan. Ne, kuten monet muut suosikkilaseistani olen löytänyt Keopsilta. Merkiltään ne ovat G-Star RAW:t. Nämä ovat oikeastaan laseistani varmasti käytännöllisimmät, sillä käytän niin paljon mustaa ja harmaansävyjä, että lasit sopivat hyvin monien asujen kanssa.

G-star Raw lasit

”Mutsille myös” -asut ovat olleet perheessäni tuttuja jo vuosia. Äitini rakastaa muotia, muttei ole kovinkaan innostunut kaupoissa pyörimisestä. Usein käy niin, että löydän itselleni jonkun asun ja se päätyykin äitini käyttöön. No, kohta oma tyttärenikin alkaa olla sen ikäinen, että äidin laukut ja korut alkavat mystisesti katoamaan parempiin hoteisiin.

Muoti, Bik bok glitter-housut, musta bleiseri ja G-star raw lasit

Hauskoja pikkujouluja kaikille, jotka uskaltavat sellaisiin lähteä. Eipä siitä kauaa ole kun pikkujoulujen aikaan lunta oli 30 senttiä, eikä taksia saanut mistään.


Take care!

Linda