Kiedo mut kaulalle

Minulla on huivifetissi. Etenkin joka syksy hommaan itselleni muutaman makean huivin, jolla saa piristettyä asuja. Yleensä valitsen muhkean kaulahuivin, jonka voi kietaista moneen kertaan kaulan ympäri. Perusvalikkoon kuuluu tietysti musta ja harmaa jättihuivi, sekä muutama väripläjäys. Usein kudon myös itse huiveja, mutta nykyään loistavia versioita löytyy suht edullisesti lähes mistä tahansa liikkeistä.

Muutama viikko sitten löysin tämän ihanan pehmeän yksilön Zarasta. Parimetrinen mustavalkoraidallinen huivi sopi mainiosti vaatekaappini ekstensiiviseen mustaan väripalettiin.  Zaran mustavalkoinen raitahuivi

Mitä pidemmälle syksy etenee sitä enemmän yritän tuoda valoa ja piristystä päivääni edes joillain energisoivilla printeillä. Raidat ovat olleet muodissa jo jonkin aikaa näkyvästi esillä – välillä kapeina raitoina ja välillä taas marimekkomaisina leveinä raitoina. Zaran huivi taitaa olla vähän sekä että versio.
Nahkatakki ja mustavalkoinen raitahuivi

Huivifetissiin kuuluu ikuinen etsikkoaika. Aina löytyy sijaa uudelle rakkaalle. Toisaalta sydämessä palaa ikuinen liekki niille rakkaimmille, joskus menetetyille kaulakumppaneille.

Huiveissa on se hyvä puoli, että moni niistä pidentää elinaikaansa siirtymällä asusteesta sisusteeksi. Moni vanhoista huiveistani onkin saanut uuden elämän sohvan laidalla tai tuolin käsinojalla.

Syksy puistossa, kaulahuivi kaulassa.

 


A plus tard,

Linda