Tilaisuuden tekijät

L.A. Eyeworks & Tara Jarmon

Meillä suomalaisilla on luontainen taipumus vaatia silmälaseilta paljon. Syynä saattaa olla vaatimattomuus, käytännönläheisyys tai helppous. Haluamme, että lasit taipuvat linnanjuhliin, lenkille, huvipurrelle ja konttorille. Mutta miksi niin? Mehän satsaamme valtavia määriä euroja kenkiin, jotka ovat tehty vartavasten tiettyihin harrastuksiin. Ostamme teknisiä vaatteita, jotka sopivat juuri tietynlaisiin olosuhteisiin ja valitsemme tarkoin lenkille sopivimmat tekniset varusteet. Ei silmälasien pitäisi taipua kaikkeen. Niillekin on tilanteensa.

L.a. Eyeworks Ma Frank silmälasit

Monesti olen ihastellut linnanjuhlien mahtavaa pukukavalkadia ja innostunut juhlavieraiden satsaamasta panostuksesta asuihin. Mutta pysähtynyt kummastelemaan niiden kanssa yhdistettyjä perin arkisia ”pokia”. Nykypäivänä kun valinnanvaraa on ja monien silmälasiliikkeiden tarjoukset tukevat monien kakkuloiden ostoa samanaikaisesti, on hölmöä kuvitella että yksi sopii kaikkeen. Ainakaan minä en ajattele niin.

Tara Jarmon neopreenipaita

Sininen on hurmaava ja etenkin meille rakas väri, sillä se muistuttaa merestä, taivaasta ja jopa isänmaasta. Omat siniset lasini, sinisiin hetkiin, löysin Keopsilta. Nämä ovat minun arkilasini. L.a. Eyeworksin lasit ovat näyttävät jo värinsä puolesta, mutta rakenteeltaan ne ovat hyvin kevyet. Valitsin sinisen sävyn, koska minulla on paljon siihen väriin sopivia vaatteita. Pidän erityisesti lasien kevyestä metallimaisesta sävystä ja hauskoista yksityiskohdista, sekä leikkisyydestä.L.a. Eyeworks silmälasit ja Tara Jarmon neopreenipaita

Tänään yhdistin laseihin Stockmannilta ostamani Tara Jarmonin neopreenista tehdyn yläosan. Muutoin olen käyttänyt laseja hyvinkin klassisen sinisen jakun, kauluspaidan ja farkkujen kanssa. Neopreeni on muutenkin mainio materiaali, sillä sehän on tunnettu ennen kaikkea urheiluvaatteista. Vasta viime aikoina materiaalia on alettu käyttää muotivaatteissa. L.a. Eyeworks – Ma Frank


A plus tard,

Linda