Brändi, joka kolahti

Joskus sitä vain huomaa, että joku brändi kolahtaa. Minulla on muutaman kerran kolahtanut. Yksi näistä kolahduksista tapahtui Ted Bakerin kanssa. Ted Baker on englantilainen merkki, joka vetoaa jokaisella mallistollaan minuun. Ehkä se on sisäinen kukkaistyttöni, joka herää aina mallistoja selaillessa tai sitten joku muu aisteja hivelevä nautinto. Merkki on myös aina onnistunut uudistamaan sille ominaiset kukkakuviot ja keveän naisellisuuden olematta tylsä tai kaavoihin kangistunut. 
Ted Baker kukkahame

Kuvassa oleva kukkahame on viime talven TB:n mallistosta. Niinpä olen ehtinyt käyttää sitä sekä talvella että kesällä. Hameen linja on kellomainen, joskin sillä on vekkihameelle ominaiset vekitykset edessä ja takana. Olen itse käyttänyt hametta sekä töissä että illanvietossa. Poolopaidan kanssa yhdistettynä silkkinen hame saa kevyen ”downgreidauksen”, jotta kokonaisuus ei näytä töissä liian juhlavalta. Käyn aika harvoin missään ulkona, sillä suurin osa valveillaoloajastani kuluu töissä ja lasten harrastuksissa. Siksipä tykkään pukeutua duuniin ehkä normi mittapuuta laitetumpiin lookkeihin – no, jossainhan näitä asuja on käytettävä :)

Ted Baker kukkahame

Musta poolo on Zaran Basic-mallistosta. Ostan niitä joka vuosi pari kappaletta ja käytän niin pitkään kuin ne kestävät. Zaran poolot ovat tehty joustavasta neuloksesta, joissa on hyvin vähän mitään luonnonkuitua muistuttavaa, mutta ne kestävät hyvin pesua ja kulutusta, eikä hintakaan ole kummoinen (muistaakseni 19,90 e). Musta poolo on varma klassikko ja sen voi yhdistää lähes minkä tahansa alaosan kanssa. Se näyttää hyvältä farkkujen, kynähameen tai suorien housujen kanssa ja sopii moniin tilaisuuksiin.  Ted Baker kukkahame ja Zaran poolo


A plus tard,

Linda